Soare Constanta

UNIT: THE WAY AHEAD (English for career)

In societatea de astazi piata muncii este din ce in ce mai flexibila, in permanenta miscare si evolutie, acest perpetum mobile ducand la necesitatea unei tot mai bune pregatiri in vederea angajarii. Absolventii de astazi, si cei de maine trebuie sa fie „inarmati” cu cat mai multe competente generale necesare secolului al XXI-lea, precum si cu deprinderi si capacitati diverse care sa le faciliteze accesul pe piata muncii.
In aceasta unitate de invatare elevii cauta informatii despre cunoasterea de sine, despre anunturile de angajare, despre pregatirea in vederea angajarii, cu precadere informatii despre redactarea CV –ului si a scrisorii de intentie/motivare necesare la angajare.
Scopul activitatilor este realizarea unei scrisori de intentie din perspectiva unui absolvent ce doreste obtinerea unui post de ……………. la o firma din Sibiu.
Ca urmare a acestui proiect, ceea ce se poate numi follow-up activity, elevii vor posta pe o pagina de www.wikidot.com materialele stranse pe aceasta tema, site unde de altfel vor primi si diferitele insarcinari, si unde vor publica raspunsuri la aceste insarcinari. In plus tot aici vor publica si exemple de CV-uri si scrisori de intentie pe care le-au scris, precum si scrisoarea de intentie "castigatoare".

Mai multe informatii pot fi vizualizate aici:
http://englishforcareers.wikidot.com/